0 Startsiden 0 Om oss 0 Produktkatalog 0 Våre butikker 0 Nyheter 0 Nettbutikk 0 Lenker 0 Kontakt oss 0
 

Vår historie

Bakeryrket hadde vært i slekten i hele 5 generasjoner da Tor Sevaldsen startet opp eget bakeri og utsalg ved St.Hanshaugen i Kristiansund i 1972. Den gang var de bare 3 ansatte - et koselig lite bakgårdsbakeri.

I 1981 flyttet Tor Sevaldsen Konditori AS ut til Innlandet i Kristiansund. Her bakte de brød, boller og kaker til byens befolkning. Det duftet da alltid deilig på Innlandet.

Etter 10 år på Innlandet flyttet Tor Sevaldsen inn i nye moderne lokaler på Løkkemyra i 1991. Nå var det omtrent 20 personer som hadde sitt arbeid ved bedriften.

Lokalene gjennomgikk en utbygging i september 1998. Denne utbyggingen ble gjort på bakgrunn av en stor vekst innenfor området "Lunsjmat".

I juni 2003 er vi ferdige med nok en omfattende utbygging. Denne gangen bygget ut 700 m2 som ga totalt 1.500 m2. Da sysselsatte vi 55 personer og var blitt en viktig bedrift i Kristiansund.

I januar 2008 kjøpte Tor Sevaldsen Baker Kjersem AS i Ålesund og Bud Bakeri AS i Bud. Dette ble gjort for og få et større marked og kapasitet i Møre og Romsdal. Vi har etter det mange viktige dagligvarekunder over hele fylket.

16. oktober 2009 flyttet produksjonen inn i et nytt moderne bakeri på Løkkemyra. Produksjonsbedriften hadde da endret navn til Tor Sevaldsen Produksjon AS. Bakeributikkene var skilt ut som eget selskap og heter Tor Sevaldsen Butikkdrift AS. På samme tidspunkt flyttet vi produksjonen på Bud Bakeri AS over til Løkkemyra, mens produksjonen ved Baker Kjersem AS fortsetter i Ålesund. Selskapene sysselsetter nå totalt 110 personer og er blitt blant de ledende bakeriene i Norge.

06. Juni 2011 startet vi opp med nytt bakeri i Ålesund på Blindheim. Vi flyttet fra Kirkegata hvor bakeriet har vært i mange år inn i nye og moderne lokaliteter med nye maskiner. Fra dette bakeriet leverer vi fra Vestnes i nord til Nordfjordeid i sør til våre dagligvarekunder.
 
2004 - 2010 © Ramvik as  |  System: Zonate® CMS